Burcunuzun problemini biliyor muydunuz? Gelin birlikte okuyalım ve farkında olalım

Koç
Kapalı bir yerde uzun süre duramaz. Kışın şapka ve bere takmadan dışarı çıkmaz. Araba sürerken hız yapmaktan kendini alıkoyamaz. Sinirlendiğinde kafasını çarpmadan duramaz.

Boğa
Arabaya bindiğinde ya da eve girdiğinde kapısını mutlaka kilitlemelidir. Onlarca hatta yüzlerce çanta ve cüzdan var ve hepsinin içinde mutlaka üç beş kuruş var. Parfümsüz tek bir saat yoktur. Çiçeksiz olmaz.

Boğalar
Ellerini ve ayaklarını oynatmadan hiçbir şey söyleyemez. Cep telefonu olmadan dışarı çıkmıyor. Pencereyi açmadan bir odada kalamaz. Seyahat sevgisiyle ünlüdür.

Yengeç
Çocukluk oyuncaklarını atmaz, geçmişe dair her şeyi saklar. Pazarlık yapmadan hiçbir şey satın alamaz. İşine fayda sağlamak için hiçbir şeyi çöpe atamaz.

Aslan
Konuşurken saçlarıyla oynamaktan kendini alıkoyamaz. Her çantada bir ayna ve pense bulunmalıdır. Altın kolye, altın saat, altın yüzük takmayı sever. Marka bir bağlılık göstergesidir.

Başak
En büyük eğilimi ellerini yıkamaktır. Parfümsüz dışarı çıkmıyor. Dudaklarını yemeyi sever. Sıkıntısını parmaklarını ritmik olarak vurarak ifade eder.

Terazi
İhtiyacı olsa da olmasa da dışarı çıkar ya da bir şey almadan eve gelmezdi. Her çantada ayrı bir makyaj malzemesi bulunur. Marka sevgisiyle tanınır. Parfüm aşkıyla ünlüdür. Otururken sürekli bacaklarını sallıyor.

Akrep
Cinsellik için en büyük eğilim. Marka eğilimi ile bilinir. Jöle, sprey hobileri popülerdir. Kadınlar ipek çorap, ruj ve iç çamaşırı giyme eğilimindedir.

Yay Erkekleri
takım elbiselerden nefret eder. Ayrıca nikah memurunun önünde takmayı da reddediyorlar. Mavi ve mor renkleri giymeden duramazlar. Bu onda bir hobi haline geldi. Küçük ve kapalı alan tercihine sahiptir. Loto, toplayıcı, altı ganyan, milli piyango hobileri popülerdir. Yolculuk tutkusu harika.

Oğlak
Adamları sakal, eşarp, kol düğmesi ve saat takmaktan vazgeçemezler. Alıştığı parfümden başka parfüm kullanmamayı seviyor. Her zaman bildiği yerlere gitmeyi sever. Referanslara karşı sürekli bir düşkünlük vardır.

Kova
Mali durumu ne olursa olsun tek taş yüzük takma tutkusuyla tanınır. Bazen onlarca marka gözlük alıyorlar. Işıksız kalamazlar. Elektronik alet satın alma sevgileriyle ünlüler.

Balık Ayakkabı
tutkunu olmakla ünlüdürler. Onlarca hatta yüzlerce ayakkabısı var. Engelleme ile ilgili küçük sorunlar var. Birlikte oturmayı severler. Kadınlar ojesiz duramaz. Çay kahve içmeden güne adım atmazlar.